A different class

Firehose Outstanding Brands

Sinds de oprichting in 2009 zoekt Firehose naar producten die niets met elkaar gemeen hebben behalve hun uitzonderlijke kwaliteit. De firma begon met het inmiddels gerenommeerde upcyclingmerk Elvis & Kresse, dat accessoires maakt van o.a. gebruikte brandweerslangen: www.elvisandkresse.nl Tijdens een reisje naar Parijs ontdekte de directie van Firehose de allerlekkerste bliksardines ter wereld, La Perle des Dieux: www.laperledesdieux.nl. Dan is er nog www.palominoblackwing.nl, met de mooiste potloden en notebooks. Ook verkoopt de firma de beste pen, The Bolt: www.palominoblackwing.nl/collectie/boltEn sinds september 2013 fleurt de firma het voetbal op met prachtige cashmere voetbalsjaals: www.savile-rogue.nl. Sinds september 2014 is Firehose de trotse eigenaar van blacktote.nl, een site met de mooiste zwarte damestassen, van kleine nieuwe merken: www.blacktote.nl. Inmiddels zijn alleen de merken Elvis and Kresse en Palomino Blackwing overgebleven. Firehose blijft zoeken naar unieke merken die kwaliteit en originaliteit in zich verenigen en zich niet laten meten met de rest. Kortom, naar Outstanding Brands.

Voor meer informatie: Caspar Wijers: caspar@fire-hose.nl of Jasper Henderson: jasper@fire-hose.nl.

Het afgelopen jaar is het merk Elvis & Kresse enorm gegroeid. Zo is de collectie uitgebreid met een schitterende lijn waarbij gebruik wordt gemaakt van ongebruikt leer van exclusieve merken als Aston Martin en Burberry. Om de Nederlandse en Vlaamse fans van het merk zo goed mogelijk up-to-date te houden van alle nieuwe items die E&K ontwikkelt, is besloten om de Nederlandse website op te laten gaan in de moedersite. Vanaf nu kunt u alle items van E&K aanschaffen via  ELVISANDKRESSE.COM.  De items worden rechtstreeks vanuit Engeland gestuurd, maar u betaalt gewoon dezelfde verzendkosten als altijd.

Voor al uw vragen over aankopen, specifieke orders of B2B blijven wij van Firehose te allen tijde beschikbaar via onderstaande mailadressen.

Veel winkelplezier en tot spoedig!

Met vriendelijke groeten,

CASPAR WIJERS caspar@fire-hose.nl

JASPER HENDSERSON jasper@fire-hose.nl