A different class

Weekendtas

Weekendtas
Weekendtas
Weekendtas
Weekendtas

De ruimste van alle Elvis and Kresse tassen. De tas is niet alleen ruim, maar heeft ook een aantal fijne vakken. Ook aan de buitenkant zit een opbergvak. De tas heeft twee hengsels en is daardoor in de hand en over de schouder te dragen. Ook verkrijgbaar in een versie van 'printdekens' en brandslang.
Afmetingen 55 x 28 x 27cm.

€350.00

Het afgelopen jaar is het merk Elvis & Kresse enorm gegroeid. Zo is de collectie uitgebreid met een schitterende lijn waarbij gebruik wordt gemaakt van ongebruikt leer van exclusieve merken als Aston Martin en Burberry. Om de Nederlandse en Vlaamse fans van het merk zo goed mogelijk up-to-date te houden van alle nieuwe items die E&K ontwikkelt, is besloten om de Nederlandse website op te laten gaan in de moedersite. Vanaf nu kunt u alle items van E&K aanschaffen via  ELVISANDKRESSE.COM.  De items worden rechtstreeks vanuit Engeland gestuurd, maar u betaalt gewoon dezelfde verzendkosten als altijd.

Voor al uw vragen over aankopen, specifieke orders of B2B blijven wij van Firehose te allen tijde beschikbaar via onderstaande mailadressen.

Veel winkelplezier en tot spoedig!

Met vriendelijke groeten,

CASPAR WIJERS caspar@fire-hose.nl

JASPER HENDSERSON jasper@fire-hose.nl