A different class

Sporttas

Sporttas
Sporttas
Sporttas
Sporttas

Deze -vernieuwde- chique sporttas is gevoerd met hergebruikte zijden parachutestof. De hergebruikte brandslangen zijn het perfecte robuuste materiaal om een tas van te maken die je regelmatig nodig hebt. Compact, en tegelijkertijd sta je versteld van de hoeveelheid ruimte die je tot je beschikking hebt. Afmetingen: 48cm x 26cm x 20cm.

€290.00

Het afgelopen jaar is het merk Elvis & Kresse enorm gegroeid. Zo is de collectie uitgebreid met een schitterende lijn waarbij gebruik wordt gemaakt van ongebruikt leer van exclusieve merken als Aston Martin en Burberry. Om de Nederlandse en Vlaamse fans van het merk zo goed mogelijk up-to-date te houden van alle nieuwe items die E&K ontwikkelt, is besloten om de Nederlandse website op te laten gaan in de moedersite. Vanaf nu kunt u alle items van E&K aanschaffen via  ELVISANDKRESSE.COM.  De items worden rechtstreeks vanuit Engeland gestuurd, maar u betaalt gewoon dezelfde verzendkosten als altijd.

Voor al uw vragen over aankopen, specifieke orders of B2B blijven wij van Firehose te allen tijde beschikbaar via onderstaande mailadressen.

Veel winkelplezier en tot spoedig!

Met vriendelijke groeten,

CASPAR WIJERS caspar@fire-hose.nl

JASPER HENDSERSON jasper@fire-hose.nl