A different class

Portefeuille

Portefeuille
Portefeuille
Portefeuille
Portefeuille

De portefeuille is gevoerd met hergebruikte zijden parachutestof. Het materiaal van de slang wordt door het dagelijks gebruik weliswaar zachter en flexibeler, maar verliest nooit zijn kracht. En… je chipkaart wordt dwars door de brandslang heen gescand. De portefeuille heeft een muntvakje, maar kan ook zonder muntvakje worden geleverd.

€90.00

Het afgelopen jaar is het merk Elvis & Kresse enorm gegroeid. Zo is de collectie uitgebreid met een schitterende lijn waarbij gebruik wordt gemaakt van ongebruikt leer van exclusieve merken als Aston Martin en Burberry. Om de Nederlandse en Vlaamse fans van het merk zo goed mogelijk up-to-date te houden van alle nieuwe items die E&K ontwikkelt, is besloten om de Nederlandse website op te laten gaan in de moedersite. Vanaf nu kunt u alle items van E&K aanschaffen via  ELVISANDKRESSE.COM.  De items worden rechtstreeks vanuit Engeland gestuurd, maar u betaalt gewoon dezelfde verzendkosten als altijd.

Voor al uw vragen over aankopen, specifieke orders of B2B blijven wij van Firehose te allen tijde beschikbaar via onderstaande mailadressen.

Veel winkelplezier en tot spoedig!

Met vriendelijke groeten,

CASPAR WIJERS caspar@fire-hose.nl

JASPER HENDSERSON jasper@fire-hose.nl